sâmbătă, 25 iunie 2011

Incepe dimineata cu miscari simple care te energizeaza!

Exista cateva exercitii simple de yoga, care te ajuta sa iti incepi diminetile mai usor, si sa mentii starea de relaxare in timpul zilei. Din fericire, fiecare exercitiu nu dureaza mai mult de 50 de secunde.

espira. Aseaza-te pe saltea intr-o pozitie relaxanta, cu picioarele incrucisate. Respira profund cu ajutorul nasului, tine apoi respiratia pentru cateva secunde si expira apoi pe gura. Fa acest exercitiu de 3 ori.

Tonifica gatul. Fa cateva exercitii de incalzire pentru gat si fa cateva cercuri cu ajutorul capului. Ramai in aceeasi pozitie ca si la exercitiul precedent. Misca-ti gatul incet, intr-o singura directie, pentru cateva secunde. Schimba apoi directia, cu alte cateva miscari.

Echilibreaza-ti corpul. Dupa primele doua exercitii de incalzire incearca sa te ridici. Adopta o pozitie dreapta, cu picioarele apropiate. Lasa mainile sa iti atarne. Misca-ti degetele de la picioare si simte podeaua. Intinde apoi bratele deasupra capului si uneste-le. Pastreaza aceasta pozitie pentru cateva secunde.

Relaxeaza spatele. Cu aceasta pozitie iti vei incalzi si intinde umeri. Incepe cu mainile si genunchii. Mainele trebuie sa fie sprijinite pe salteaua de exercitii. Indoaie si indreapta genunchii, astfel incat pozitia ta sa fie in forma de V. Incearca ca din aceasta pozitie sa atingi podeaua cu calcaile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu